Skip to main content
Blogposts

Yogales Nijmegen

yoga in de natuur

Yogales in de regio Nijmegen

Je bent wellicht al een tijdje opzoek naar de meest geschikte yogaschool voor jouw yogales in Nijmegen. Je gaat vergelijken, maar wat maakt nu eigenlijk het verschil? Wanneer je zoekt op “yogales Nijmegen” vind je er al meer dan genoeg. Waar moet je beginnen? Veel verschillende yogascholen, maar ook verschillende soorten yoga. Bijvoorbeeld hatha yoga en yoga nidra. Dit is een kleine greep uit alles wat mogelijk is. Je zult voor jezelf de keuze moeten maken wat het beste bij je past. Is het voor jouw ontspanning, herstel of plezier? Omdat je dit van tevoren waarschijnlijk nog niet weet kun je bij ons gebruik maken van het kennismakingsaanbod. Zo kun je kennis maken met de verschillende yogalessen binnen Yogahart Nijmegen. Wij vinden het belangrijk je persoonlijk te begeleiden en aandacht te geven tijdens het maken van jouw keuze en uiteindelijk jouw persoonlijke doel. Jouw eigen ervaring hierbij zal de doorslag gaan geven. Kom je er alsnog niet uit, vraag het ons. We zullen je te allen tijde adviseren waar we kunnen.

Merkwaarden

De merkwaarden van Yogahart die ons onderscheiden van de rest zijn: balans, bezieling, plezier en verbinding. Voor een beschrijving van ieder van deze klik hier. Ik, Gerda Wolff, vertel hier mijn persoonlijke verhaal en hoe ik de reis heb mogen ervaren. Yogales gaat uiteraard om de yogahoudingen en de ademhalingstechnieken, maar ook zeker om het plezier. Het gaat er niet om dat je alles direct goed doet in de lessen, in onze yogalessen wordt er daarom veel gelachen. Wanneer je denkt jouw doel niet te kunnen bereiken binnen een groepsles kun je ook voor privélessen kiezen. Sommige situaties hebben net even wat meer aandacht en begeleiding op maat nodig. Geen enkel probleem, wij helpen je graag! We bouwen elke les heel rustig en respectvol op met toepasselijke muziek. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Onze bijzondere yoga ruimte zal daar zeker aan meehelpen, hiermee proberen wij een warm huiskamer effect te creëren. Bij onze yogalessen forceren we niets. Zorg ervoor dat je de gehele les ontspannen kunt zijn, zonder enige afleiding. Neem voor jezelf even de tijd voor de les, zodat j0uw lichaam zich kan voorbereiden. Wees er vooral voor jezelf en niet om de beste van de klas te zijn, onze lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen krijgt de kans om de oefeningen op zijn of haar manier en tempo uit te voeren.

Yogales Nijmegen

Voor wie?

Misschien wil je nergens aan vast zitten en kies je enkel voor een yoga workshop. Alleen of met je collega’s of vrienden. Wij bieden yogalessen in Nijmegen voor iedereen! Wanneer wij zeggen ‘iedereen’, dan bedoelen wij ook iedereen. Voor mannen en vrouwen, lenig of niet. Heb je een blessure? Ook daar kunnen we je mee helpen, dit noemen we restoratieve yoga. Het doel hiervan is het gehele lichaam te ontspannen waardoor het de mogelijkheid krijgt om zich volledig te herstellen. Niet alleen bij een blessure, maar ook na een zwangerschap, burn-out of ziekte. Naast yogalessen geven wij ook ademtherapie. Problemen met de ademhaling kunnen namelijk voor allerlei fysieke en mentale klachten zorgen. Wij gaan je helpen de natuurlijke adembeweging te herstellen. Dit doen wij in combinatie met yoga en meditatietechnieken. Denk dus niet direct dat yoga niets voor jou is. Geef het een kans, wie weet helpt het je meerdere persoonlijke doelen te bereiken. Overtuigd? We zien je graag bij één van onze yogalessen bij Yogahart in Nijmegen.

Je bent natuurlijk altijd vrij om contact met ons op te nemen wanneer je meer van ons wilt weten of over de yogales in Nijmegen. Je kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Bekijk onze locatie in Nijmegen hier en hopelijk tot snel.