Skip to main content

Recensies

Wat zeggen anderen over Yogahart Nijmegen?

Gerda straalt rust uit, goed doordachte lessen met alle ruimte om te ervaren en ontdekken, fijne muziek. Mooie (afsluitende) meditaties bij restoratieve yoga. De oefeningen werken diep door. (Translated by Google) Gerda exudes tranquility, well-thought-out lessons with plenty of room to experience and discover, great music. Beautiful (concluding) meditations with restorative yoga. The exercises work deeply.

Lucienne

Bij Gerda ben je in goede handen. Heel rustig en respectvol bouwt ze de lessen op. De oefeningen zijn soms pittig maar door de juiste op en afbouw geen spierpijn de volgende dag. (Translated by Google) You are in good hands with Gerda. She builds the lessons very calmly and respectfully. The exercises are sometimes spicy but due to the correct build-up and dismantling no muscle pain the next day.

Marga

Heerlijke ontspannen lessen bij Gerda. Er is alle ruimte en aandacht en tijd. De instructies zijn helder, rustig en duidelijk. Een fijne sfeer. De yoga Nidra lessen zijn bijzonder aan te bevelen. (Translated by Google) Wonderful relaxing lessons at Gerda. There is all the space and attention and time. The instructions are clear, calm and clear. A nice atmosphere. The yoga Nidra classes are particularly recommended.

Anje

Vanaf september 2018 volg ik wekelijks een Yoga Nidra les bij Gerda Wolff. Yoga Nidra helpt mij om beter te ontspannen en om in contact te komen met mijn innerlijke bron. Na diverse ontspanningsoefeningen volgt, liggend op een matje, de Yoga Nidra sessie. De lessen zijn fysiek niet intensief. Echter, op innerlijk niveau gebeurt er veel met mij. Rust in combinatie met een veranderend bewustzijn en steeds meer verbinding vanuit mijn hart. De Yoga Nidra lessen bij Gerda vind ik heel bijzonder, zij is een deskundig en betrokken docent.

Marjolein

Een jaar geleden begon ik met yoga. Met name omdat ik als ondersteuning van het hardlopen aan rompstabiliteit wilde werken. Yoga is als ondersteuning van het hardlopen zeker functioneel. Zoals al gezegd wat betreft de rompstabilteit, de balans van je lichaam. Ter voorkoming van blessures en als correctie bij struikelen van belang. Daarnaast is ook het strekken van de spieren erg functioneel.
Een erg technische insteek dus. Ik ben zelf nogal beredeneerd. Dat past dus ook bij mij. Maar yoga brengt toch meer. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, daar was ik al van overtuigd. Tijdens de yoga merkte ik dat mijn insteek vooral is: “de geest bepaalt het lichaam”. Maar bepaalde oefeningen gingen qua uitvoering beter door meer vertrouwen in mijn lichaam te hebben en te ontspannen.
Door de yoga-oefeningen heb ik het gevoel dat mijn lichaam ‘meer van mezelf’ wordt. Het lichaam mag meepraten met de geest.
Belangrijk is natuurlijk ook dat de lessen erg gezellig zijn, hard werken, en het allerfijnste van elke les: de eindontspanning!

Ella