Skip to main content

Coaching

Je staat op dit moment op het keerpunt van je leven en weet even niet welke richting je op wil gaan met je werk of in je leven. Je zoekt naar meer tevredenheid en plezier met meer balans in werk en privé. Of je zit thuis te herstellen van een burn-out en wil niets liever dan herstellen. Je hebt gedachten en wensen over wat je zou willen maar het komt niet verder omdat je in een kringetje door blijft draaien. In dat geval kan een coachingstraject bij Yogahart Nijmegen je helpen.

 

Herken je de volgende gedachten en vragen?

Maar denk je:

* Waar moet ik beginnen?

* Welke stappen kan ik NU zetten?

* Ik heb het gevoel dat ik niet verder kom!

* Ik weet wat ik nu heb en vind het spannend om dat los te laten

 

‘If you always do what you always did,

you will always get what you always got’   

Albert Einstein

Waar droom je van?

 • Een toekomst die past bij jouw type en jouw unieke persoonlijkheid
 • Leven die past bij jouw energie en jouw wensen
 • Manieren om in te spelen en om te gaan met verschillende typen mensen zonder jezelf te verliezen
 • Meer voldoening en plezier om te doen wat ECHT bij je past?
 • Een afgebakend traject met een coach die echt de tijd neemt voor jou?
 • Een traject waarbij je zelf het tempo kan bepalen
 • Dingen doen die je het liefste doet
 • Een traject dat je kan volgen op een tijd en plaats en vorm (online of live of een combinatie) die jij zelf bepaalt.

Hoe ik ben begonnen:

Ik zie mijzelf nog liggen in de hotelkamer met alle gordijnen dicht. Ik kon niets verdragen, geen eten en drinken en geen licht en vooral geen mensen om mij heen. Samen met mijn man bevond ik mij in een hotel op vakantie om ‘even’ bij te komen van alle stress. Ik had een drukke en intense periode op mijn werk achter de rug en dacht dat het met een vakantie voorbij zou gaan. Niets was minder waar. Mijn lichaam gaf mij op dat moment een belangrijk signaal en ik besefte dat het ik een keuze moest maken. Later in de vakantie konden we toch van de geweldige natuur genieten en ik besefte hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor mijzelf. Er was altijd iets dat de aandacht vroeg: werk dat nog af moest, dingen regelen, acute problemen die opgelost moesten worden, verplichtingen waar ik aan ‘moest’ voldoen. Na de vakantie besloot ik om een sabbatical in te lassen. In die tijd heb ik verschillende coaches gehad die mij hebben begeleid bij mijn volgende stap. Het waren waardevolle momenten waarbij ik op ideeën werd gebracht die ik zelf niet had kunnen bedenken. Deze coaches hielpen mij om verder te komen bij mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een coach helpt je om vanuit een open en milde blik te kijken naar jouw persoonlijke sterke punten en je blinde vlek.  Als ademcoach en pedagoog werk ik samen met praktijk Suniai voor psychotherapie en coaching en een fysiotherapiepraktijk MMfysio en begeleid ik mensen met lichamelijke en psychische problemen. Daarbij gebruik in de inzichten vanuit mijn achtergrond als pedagoog en kennis vanuit yogatherapie en -filosofie, meditatie en mindfulness. Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn lichaam. De signalen van mijn lichaam lieten mij tijdig inzien dat ik dat ik een andere weg op moest gaan. ‘The body says what words cannot. The body never lies’ zei Martha Graham. Dat voelde ik toen ik alleen lag in die donkere hotelkamer en dat besef wil ik graag aan jou doorgeven. Wat wil jouw lichaam en je hart je vertellen? Durf jij ernaar te luisteren? Vertel het mij en ontdek wat je nodig hebt en plan een vrijblijvend gesprek in.

Wat heb ik te bieden?

In de trajecten stem ik mij af of jouw wensen en behoeften. Waar sta je op dit moment en wat heb jij nodig? Ik denk met je mee en bied je (denk)richtingen aan en help je doelen te stellen en te bereiken. Mensen die bij mij een traject volgen omschrijven mij als rustig en meedenkend, analytisch en empathisch. Ik kijk naar wie jij bent zonder oordeel. In het kennismakingsgesprek onderzoek ik met je waar jij coaching voor zoekt en wat jouw vraag is. Als je daarna besluit om met mij verder te gaan kun je een aantal stappen doorlopen. Het traject bestaat uit een aantal bijeenkomsten met tussentijdse evaluatiemomenten.

Je kunt kiezen uit de volgende ondersteuningstrajecten:

Resultaat

Je leert nieuwe manieren zien en richtingen die je op kan gaan. Je krijgt een breder perspectief en meer rust. Je ervaart meer plezier van de dingen die je doet. Vaak hoor ik van de mensen die ik heb gecoacht dat ze meer energie hebben gekregen en dat ze anders naar het leven kijken. Ook krijg je handvatten waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Kosten

Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Mocht je na het kennismakingsgesprek verder willen gaan met de coaching dan zijn de kosten E 75,- per uur. Volg je dit traject vanuit je werk dan zijn de kosten E 115,- per uur excl. BTW.

Actie

Ben je nieuwsgierig geworden en voel je dat het nu tijd is om een volgende stap te zetten? Wie met lef in het leven staat en durft te veranderen is hier op het goede adres. Door jezelf uit te dagen kom je op onbekende wegen die je niet voor mogelijk had gehouden.  Bel of mail nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over

Gerda Wolff begeleidt mensen met psychische en lichamelijke klachten.  Ook begeleidt ze mensen met burn-out en spannings- en ademklachten en met werk en levensvragen. Als master pedagoog (erkend bij NVO en SKJ) biedt zij ook ondersteuning aan (jong)volwassenen met gedrag- en leerproblemen. Gerda is gespecialiseerd in ontspanning en ademtechnieken in combinatie met yoga en mindfulness/zelfcompassie, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Overig

 • Pedagoog/onderwijskundige afgestudeerd Radboud Universiteit Nijmegen
 • Ingeschreven bij NVO, beroepsvereniging voor universitair opgeleide (ortho)pedagogen, NVO-27888
 • Erkend master pedagoog, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ 120014680
 • Geregistreerd MBTI adviseur, Myers Briggs Type Indicator bij OPP
 • Erkend yogadocent hatha, nidra yoga en restoratieve yoga bij Yoga Alliance
 • Specialisatie in adem en ontspanning en meditatie (Blikopener Tilburg/Saswitha)
 • Specialisatie yoga bij kanker & chronische ziekte (Life force)

Coaching Yogahart Nijmegen

Coaching Yogahart Nijmegen

Coaching Yogahart Nijmegen

MBTI Yoga in Nijmegen Yogahart