Over mij

Mijn naam is Gerda Wolff. Tien jaar geleden zat ik in een hectische fase in mijn leven. Dat was het moment dat ik ook met yoga ben begonnen. Dat was hard nodig, want ik was druk bezig met het opzetten en verder uitbouwen van mijn werk als consultant. Ik zocht naar een mogelijkheid om te ontspannen.

gerda wolff

Neerwaartse hond

Ik schreef mij daarom in voor een les bij een yogastudio. Alhoewel ik dacht, dat ik redelijk soepel en lenig was, bleek het tegenovergestelde het geval! De neerwaartse hond bijvoorbeeld vond ik als hardloopster verschrikkelijk. Die druk op mijn kuiten was bijna niet te harden. Toch voelde ik, dat het goed was de spieren – die ik veel gebruikte bij het hardlopen – ook weer op te rekken. Misschien was dat de crack waar Leonard Cohen in het nummer “Anthem” over sprak.

“There is a crack in everything, that’s how the light comes in”

uit “Anthem” van Leonard Cohen

Sabbatical

De grote ommezwaai kwam een paar jaar geleden, nadat ik een sabbatical had ingelast. Tijdens deze periode kwam er een (nidra) yogaopleiding op mijn pad die ik inmiddels heb afgerond. Verder heb ik diverse inspirerende workshops en opleidingen gevolgd bij yogainstituten in het binnen- en buitenland. Ik ben gecertificeerd yogadocent bij Yoga Alliance. De energie, de wijsheid van de docenten en de satsangs raakten mijn hart en gaven steeds meer richting aan mijn leven.

Over mij Yogahart Nijmegen

Over mij Yogahart Nijmegen

Passie, vreugde en blijdschap

Ik voel blijheid en dankbaarheid bij het doorgeven van mijn passie aan anderen. Ook vind ik het fantastisch om meer vanuit mijn hart te leven. De vreugde en blijdschap die ik ervaar bij het doen van yoga, wil ik graag doorgeven aan anderen. Dit geluk wens ik iedereen toe. Yoga helpt je in contact te komen met je ware zelf. Daarvoor ben ik elke dag dankbaar.

 

Over mij Yogahart Nijmegen