Skip to main content

Over mij

Mijn naam is Gerda Wolff. Tien jaar geleden zat ik in een hectische fase in mijn leven. Dat was het moment dat ik ook met yoga ben begonnen. Dat was hard nodig, want ik was druk bezig met het uitbouwen van mijn werk als consultant. Ik zocht naar een mogelijkheid om te ontspannen.

gerda wolff

Ik schreef mij daarom in voor een les bij een yogastudio. Alhoewel ik dacht, dat ik redelijk soepel en lenig was, bleek het tegenovergestelde het geval. Door stress en werkdruk voelde ik pijn in mijn spieren en gewrichten.  Toch voelde ik dat het goed was de spieren weer op te rekken. Misschien was dat de crack waar Leonard Cohen in het nummer “Anthem” over sprak.

“There is a crack in everything, that’s how the light comes in”

uit “Anthem” van Leonard Cohen

Sabbatical

De grote ommezwaai kwam een paar jaar geleden, nadat ik een sabbatical had ingelast. Tijdens deze periode kwam er een yogaopleiding op mijn pad die ik inmiddels heb afgerond. Verder heb ik diverse inspirerende workshops en opleidingen gevolgd bij yogainstituten in het binnen- en buitenland. Ik ben gecertificeerd yogadocent bij Yoga Alliance.

Naast het geven van yogalessen begeleid ik ook mensen met burn-out en spannings- en ademklachten en coach ik mensen met werk en levensvragen. Als master pedagoog (erkend bij NVO en SKJ) bied ik ook ondersteuning aan (jong)volwassenen met gedrag- en leerproblemen. Ik ben gespecialiseerd in ontspanning en ademtechnieken in combinatie met yoga en mindfulness/zelfcompassie, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Ik voel blijheid en dankbaarheid bij het doorgeven van mijn passie aan anderen. Ook vind ik het fantastisch om meer vanuit mijn hart te leven. Dit wil ik graag doorgeven aan anderen. Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken.

Aanvullende informatie

  • Pedagoog/onderwijskundige afgestudeerd Radboud Universiteit Nijmegen
  • Lid van NVO, beroepsvereniging voor universitair opgeleide (ortho)pedagogen, NVO-27888
  • Erkend master pedagoog, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ 120014680
  • Geregistreerd MBTI adviseur, Myers Briggs Type Indicator bij OPP
  • Erkend yogadocent hatha, nidra yoga en restoratieve yoga bij Yoga Alliance
  • Specialisatie in adem en ontspanning en meditatie (Blikopener Tilburg/Saswitha)
  • Specialisatie yoga bij kanker & chronische ziekte (Life force)

Over mij Yogahart Nijmegen.             Over mij Yogahart Nijmegengeregistreerd yogadocent