Over Yogahart

Ik heb als naam en logo van mijn bedrijf Yogahart gekozen voor een hart. Door het geven van yogalessen heb ik geleerd minder vanuit mijn hoofd en meer vanuit mijn hart te leven. Dit geeft mij veel vreugde en voldoening. Dit gevoel – thuiskomen bij mijn diepste kern – is het grootste cadeau, dat ik mijzelf heb kunnen geven. Het mooiste is, dat het nog dichter bij mijzelf ligt dan ik van tevoren had kunnen bedenken.

favicon yogahart

Logo

Op het eerste gezicht is een hart zichtbaar maar als je wat dichter inzoomt worden de details duidelijk. De boom en de bladeren staan voor de groei en de kracht in de natuur.

Natuur

Ik voel mij nauw betrokken bij de natuur en kan mij ook helemaal opladen als ik in de natuur ben. De boom en de bladeren staan tevens voor het aarde element. Dit is een van de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en metaal.
Samen vormen deze elementen een eindeloze cyclus , waarbij het ene element het andere element voedt. Het water voedt het hout, het hout voedt het vuur, het vuur produceert aarde (as), de aarde brengt metaal voort, metaal vangt het water weer op.
Hartenergie verwarmt en beschermt de kern in het midden. De hartchakra wekt die energie op.

Kernwaarden

Het logo staat bovendien voor de kernwaarden van mijn bedrijf:

Balans

Bezieling

Plezier

Verbinding