Bezieling

Wat betekent bezieling voor mij? Dingen met vertrouwen en inspiratie en blijheid doen. Dat ervaar ik bij iedere yogales. Dat je ieder moment bezig bent in het hier en nu en dat wil ik ook graag doorgeven aan anderen. Iets doen waar je blij van wordt. Iets doen waar je hart ‘van gaat zingen’.

De bezieling van Yogahart

Bezieling ervaar ik niet alleen in een yogales, maar ook als ik iets lees wat mijn hart raakt. Zoals mooie woorden of een gedicht. Ik ervaar dat ook tijdens een wandeling in een bos tijdens een retraite. In contact met de bloemen en het bos ervaar ik zo’n verbondenheid. En alle grenzen vallen weg. Er is dan alleen dat moment van pure blijheid.

Iemand zei eens tegen mij na een yogales: “Gerda, je kijkt zo blij na de eindmeditatie aan het einde van een yogales. Dat wil ik ook wel bereiken”. Ik was mij er niet van bewust maar die blijheid is voor iedereen te bereiken. Kijk naar binnen en ervaar die blijheid binnen jezelf.

Merkwaarden

Dit is een van mijn merkwaarden. Voor meer informatie over wat Yogahart bijzonder maakt en over de andere kernwaarden, klik je op de link.