Skip to main content
Blogposts

Samenwerking Yogahart Nijmegen en MMfysio

Samenwerking Yogahart Nijmegen en MMfysio Yogahart Nijmegen
Een van de merkwaarden van Yogahart Nijmegen is verbinding. Gerda Wolff, de eigenaar van Yogahart Nijmegen geeft aan wat het voor haar betekent. ‘Verbinding ervaar ik in contact met de mensen met wie is samen ben en aan wie ik lesgeef. Juist in de lockdown periode voelde iedereen hoe belangrijk verbinding is.’

 

Bij Yogahart Nijmegen wordt verbinding vorm gegeven door de contacten te onderhouden met alle cursisten en de externe partners. Een van die partners is MMfysio, een brede fysiopraktijk met vestigingen in Nijmegen, Malden en Molenhoek. De samenwerking bestaat uit doorverwijzing van cliënten van MMfysio naar de yogales ‘Yoga en Running’ en het verwijzen van deelnemers met klachten naar MMfysio.

Bij MM fysio wordt veel waarde gehecht aan samenwerken met anderen. MMfysio:
“Samenwerken met anderen is in onze ogen noodzakelijk en waardevol; je leert veel van elkaar en kunt elkaar snel bereiken als dat nodig is. Dat komt de zorg voor onze patiënten ten goede.”

Gerda: “Het sterke punt van MMfysio is de integrale benadering, bij pijn aan knie of rug wordt er niet alleen gekeken naar het betreffende lichaamsdeel maar naar de persoon als geheel. Dat doen wij ook met yoga, het gaat niet om beheersing van een bepaalde yogahouding maar om de verbinding van lichaam en geest.”

De les yoga en running vindt plaats op iedere donderdag van 18.45 – 20.00 uur. Locatie: Gymzaal, Kanunnik Faberstraat 65 Nijmegen.

Samenwerking Yogahart Nijmegen en MMfysio Yogahart Nijmegen