Skip to main content
Blogposts

Yoga Nijmegen: maak kennis met Yogahart

Yoga in Nijmegen

Yoga wordt steeds populairder in Nederland, zo ook in Nijmegen. Er zijn talloze yogascholen waar je yogalessen kan volgen. De zoektocht naar de juiste yogaschool kan daarom best moeilijk zijn. Wij vertellen je graag wat Yogahart jou te bieden heeft als yogaschool in Nijmegen. Lees snel verder.

Yoga in hartje Nijmegen

Yogahart Nijmegen geeft yogalessen op verschillende locaties in Nijmegen. Een van onze meest bezochte locaties is het Yoga en meditatiecentrum Anahata. Deze locatie in het centrum van Nijmegen is voor veel Nijmegenaren goed toegankelijk. Je bent hier van harte welkom voor het volgen van verschillende yogalessen. We zijn ook op andere locaties in Nijmegen te vinden. Bekijk het lesrooster om het volledige aanbod van onze yogalessen in Nijmegen te bekijken. Mocht je nog niet bekend zijn met yoga, dan hebben wij een kennismakingsaanbod waarin jij drie verschillende yogalessen kan volgen voor maar 20.-. Zo weet je precies welke lessen jouw voorkeur hebben. Ontdek yoga in Nijmegen bij Yogahart.

Yogahart Nijmegen

Bij Yogahart Nijmegen is er goed nagedacht over de merkwaarden. Wat er zo bijzonder is aan Yogahart lees je hier. De vier belangrijkste merkwaarden zijn balans, bezieling, plezier en verbinding. Kun jij jezelf hierin vinden, dan is Yogahart Nijmegen wellicht de geschikt yogaschool voor jou. Bij onze yogaschool geven we vier verschillende yoga lessen. Dynamische Hatha, Restoratieve yoga, yoga Nidra en yoga & running. Door het diverse aanbod zal er zeer waarschijnlijk een yogales tussen zitten die bij jouw wensen past.

Meer dan alleen yogalessen

Naast het geven van diverse yogalessen geeft Yogahart Nijmegen ook ademtherapie. Benieuwd naar wat deze ademtherapie is en wat dit kan opleveren voor jou? Neem dan contact op met Yogahart. Daarnaast biedt Yogahart mogelijkheden voor bedrijven. Deze trajecten zijn bedoelt voor organisaties en individuen in organisaties die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Ontdek nieuwe inzichten, talenten en ga op zoek naar balans tussen werk en privé. Meer van onze diensten bij Yogahart Nijmegen kun je vinden op onze diensten pagina.

Yoga Nijmegen bij Yogahart

Woon jij in de omgeving van Nijmegen? Dan is Yogahart wellicht de juiste yogaschool voor jou. Ontdek verschillende yogalessen met ons kennismakingspakket of schrijf je in voor een les naar voorkeur. Heb je nog vragen over yoga in Nijmegen of over de mogelijkheden bij Yogahart Nijmegen? Neem vooral contact op, we beantwoorden graag al je vragen.