Skip to main content
Blogposts

Online yogales bij Yogahart Nijmegen

online yogales

Bij Yogahart Nijmegen kun je terecht voor verschillende online yogalessen. Een online yogales is thuis te volgen, op het moment dat het jou uitkomt. De yogalessen zijn opgezet in de vorm van thema’s zoals detox, relax en let go, energie, back in flow, chakra’s, meridianen.

De online yogalessen

Het is mogelijk om online mee te doen met de volgende lessen:

  • Stoelyoga; rustige hatha yoga oefeningen die worden uitgevoerd op een stoel. Online te volgen op maandagmiddag van 13.30- 14.30 uur.
  • Dynamische Hatha yoga; een actieve yogales met staande en zittende houdingen. Online te volgen op maandagavond van 18.30 – 19.45 uur.
  • Restoratieve yoga; een rustige yogales met houdingen die wat langer worden vastgehouden om te herstellen en te ontspannen. Online te volgen op maandagavond van 20.00 – 21.30 uur.
  • Easy yoga/yoga 55+; rustige hatha yogales met staande en zittende houdingen voor oudere deelnemers of deelnemers die aan het herstellen zijn. Deze les is online te volgen op dinsdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur.
  • Yoga nidra; een liggende meditatie die gericht is op een diepe ontspanning van het fysieke, mentale en emotionele lichaam. Online te volgen op woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur.
  • Yoga en Running; een actieve yogales met extra aandacht voor core stability (buikspieren). Online te volgen op donderdagavond van 20.00 – 21.15 uur. Bij mooi weer vindt deze les buiten plaats.
  • Yin & Yang flow; een les waarbij actieve houdingen voorkomen (yang) en houdingen waarbij we meer de rust en ontspanning opzoeken (yin). Deze les vindt buiten plaats.

Alle lessen blijven 7 dagen online. Hieronder volgen reacties van deelnemers die eerder deelnamen aan de online lessen.

Heel fijn om te doen! Zo blijf ik in deze tijd lekker in beweging”

“Ontspannen, relaxed en even tijd voor mijzelf”

“Dit had ik net even nodig!”

“Ik voel me na de les heerlijk ontspannen en ben blij dat de lessen op deze manier door kunnen gaan”

“Als ik mijn ogen sluit voel ik dezelfde energie en verbinding als in de yogaruimte”

“Een mooi alternatief voor de groepslessen!”

 Speciale aanbieding nieuwe cursisten

Volg 3 online lessen naar keuze voor € 25,- en ervaar wat een yogales voor jou kan doen. Aanmelden kan via mail: yogahartnijmegen@gmail.com of telefonisch: 06-38133963.