Skip to main content
Blogposts

Nieuw! Yoga bij rugklachten

Nieuw! Yoga bij rugklachten Yogahart Nijmegen

Na 13 oktober 2019 ben ik gecertificeerd backmitra trainer en zal ik ook yogalessen geven met de backmitra®.  De BackMitra® heeft bewezen een grote hulp te zijn om rugpijn, schouderpijn en nekpijn te voorkomen en verlichten. Bij condities als CTS (Carpal Tunnel Syndrom) en RSI (Repetitve Strain Injuries) / RMD (Repetitive Motion Disorder) treedt er directe verbetering van de symptomen op.

Wat is de oorzaak van mijn rugpijn?

Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning. Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door het weefsel gehinderd waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen. Door de uitlijning van de wervelkolom te verbeteren met de BackMitra® kunnen de rugspieren ontspannen, de bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden. Lees meer over de backmitra hier.

Wil je geïnformeerd worden over nieuwe lessen met de BackMitra®, geef je dan op via de MAIL. Ik plaats je dan direct op de wachtlijst.