Nieuwsberichten

Open meditatie: stadsverlichting

By 8 december 2019 oktober 16th, 2020 No Comments
open meditatieavond in nijmegen

Stadsverlichting is een initiatief van Tijn Touber. Hij is schrijver van diverse boeken, columns in o.a. het Happinez-magazine, muzikant en inspirator. Hij geeft trainingen in bewustzijnsontwikkeling aan bijvoorbeeld politiepersoneel, gevangenen, bezoekers van Lowlands. Het is zijn droom om een cultuur van bewustzijn te stimuleren.

Wat is stadsverlichting?

Stadsverlichting is een open meditatiebijeenkomst die plaatsvindt op elke tweede zondag van de maand tussen 20.00 en 21.00 uur. Door middel van de meditatiebijeenkomst ‘verlichten’ we onszelf, de groep en de directe omgeving (Nijmegen). Je wordt tijdens deze bijeenkomst begeleid door Gerda, Eefje of een andere docent. We beginnen met een introductie door middel van een geleide meditatie, muziek of door gewoon stil te zijn. Het staat je vrij om zittend of liggend te mediteren of gewoon aanwezig te zijn in de fijne, warme sfeer van gelijkgestemden. Na afloop kun je in stilte vertrekken of ervaringen uitwisselen.

De kosten voor deze bijeenkomst zijn gratis. Je kunt eventueel een vrijwillige bijdrage geven voor de ruimte. De inloop is tussen 19.45 en  20.00 uur. Zorg dat je om 20.00 uur klaar bent om te beginnen.

Ervaring met meditatie is niet vereist. We vragen je alleen om de stilte te respecteren, zodat we samen optimaal kunnen genieten. Yogamatten, meditatiekussens en dekentjes zijn aanwezig om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Er staat ook een kopje thee voor je klaar.

 

Aanwezigheid graag voorafgaand melden bij e.janssen.info@gmail.com.

Mocht je nog meer willen weten, kijk dan eens op de website. Daar vind je ook een gratis download van een e-book over stadsverlichting.

Eerstvolgende bijeenkomst: zondag 8 maart 2020 van 20.00 – 21.00 uur door Saskia

Data 2020: 9 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni van 20.00 – 21.00 uur.

Locatie: Yogaruimte Anahata, van Trieststraat 14 Nijmegen. Klik hier voor de route.

Leave a Reply