Workshop

Geef je lichaam zijn kracht terug

By 13 augustus 2019 augustus 19th, 2019 No Comments

Ben je snel moe en zou je best een beetje extra energie kunnen gebruiken? Heb je last van stress en voel je je vaak gespannen?

In deze workshop doen wij oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. We leren stress patronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken. Je zal voelen dat de spanning uit jouw rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Door zelf aan de slag te gaan met de oefeningen die je tijdens de workshop hebt geleerd krijg je meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn, van energie en lichtheid.

Voor wie is deze workshop?

• Voor iedereen die zijn/haar lichaamshouding wil verbeteren, of last heeft van stress of een vermoeide rug, nek en schouders.
• Voor iedereen die meer wil leren over het gebruik van de BackMitra® om er zelf thuis mee aan de slag te gaan.
• Voor alle professionals die met de BackMitra® willen kennismaken en het mogelijke gebruik ervan in hun lessen/sessies willen evalueren.

 

 

De workshop wordt georganiseerd op zondag 6 oktober van 14.00 – 16.30 uur bij Yogacentrum Anahata, van Trieststraat 14 in Nijmegen. De prijs voor deelname aan een workshop van 2.5 uur is € 35,- p.p. incl. BTW. Geef je op via de website .

Meer info over Guy en over de BackMitra kun je vinden op Facebook en op de website over de backmitra.

Leave a Reply